Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa: Anul 2019, anul construcţiei în judeţul Dâmboviţa

Autor:

Data: 18 ianuarie 2019, 21:16

  •  
  •  
  •  

Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa continuă întâlnirile în teritoriu cu activul de partid, primari, viceprimari, consilieri locali.Vineri, la Centrul Cultural European Pucioasa președintele interimar al PSD Dâmbovița, ministrul Rovana Plumb alături de   parlamentarii PSD Dâmboviţa, secretari de stat,  primarul Cristian Stan, consilieri judeţeni a organizat o întâlnire  cu activul de partid primari, viceprimari, consilieri locali  din zona de nord a județului.

În deschidere  oficiile de gazdă au fost făcute de primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.

Ministrul Rovana Plumb a transmis același mesaj de unitate, solidaritate, de mobilizare și implicare pentru realizarea obiectivelor de investiții pe care PSD şi le-a asumat pentru fiecare localitate dâmboviţeană  în parte.

Potrivit ministrului Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa, anul 2019, este  anul construcţiei în judeţul Dâmboviţa,  obiectiv prioritar fiind  modul în care se vor bugeta toate obiectivele de investiţii de la nivelul judeţului . Ministru Rovana Plumb  a ţinut să anunţe  că  proiectul  ce vizează DN 71 va pleca luni către Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice pentru a fi finalizat şi a  intra în licitaţie şi pentru  a începe construcţia .

Ministrul Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa   a mai spus că din punct de vedere politic comunicarea cu dâmboviţenii  în ceea ce priveşte CJ Dâmboviţa  se realizează şi se va realiza prin consilierul Alexandru Oprea , fost preşedinte CJ .

 La final , Rovana Plumb, preşedinte interimar PSD Dâmboviţa, a spus că PSD Dâmbovița rămâne o echipă unită, aproape de oameni și de nevoile lor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.