Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Rovana Plumb a subliniat faptul că CJ Dâmboviţa are nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie

Autor:

Data: 13 ianuarie 2019, 14:45

  •  
  •  
  •  

Pe lângă mesajul de unitate şi solidariate, pe care l-a dat ministrul Rovana Plumb, în calitate de preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa la întâlnirile cu activul de partid de la Titu şi Găeşti, liderul social-democraţilor dâmboviţeni a avut şi un mesaj tranşant cu privire la conducerea judeţului.
Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa a transmis tuturor colegilor şi colegelor primar, să se adreseze în ceea ce priveşte construcţia pentru anul 2019,din punct de vedere bugetar şi investitional lui Alexandru Oprea care este consilier judeţean şi care a fost înainte preşedinte de consiliu judeţean.

Mai mult , Rovana Plumb a subliniat faptul că dâmboviţenii şi Dâmboviţa au nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie .

La Consiliul Judeţean Dâmboviţa, sigur, nu se poate face o analiză peste noapte, dar din rezultatele anului 2018, ca şi evaluare, nu sunt mulţumitoare .

Acolo este nevoie de o mai mare implicare din partea preşedintelui CJ. Actualul preşedinte al CJ nu prea ia în serios lucrurile din judeţ, fapt pentru care am rugat pe toţi colegii şi colegele primar, să se adreseze în ceea ce priveşte construcţia pentru anul 2019,atât din punct de vedere bugetar şi mă refer aici la salarizare, la funcţionare şi la procesul investitional lui Alexandru Oprea care este consilier judeţean şi care a fost înainte preşedinte de CJ, pentru că dâmboviţenii şi Dâmboviţa au nevoie de o mână forte care să poată să meargă mai departe spre construcţie“, a declarat Rovana Plumb.

Citeşte şi: Unitate şi solidaritate, mesajul Rovanei Plumb, preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa, la întâlnirile cu activul de partid de la Titu și Găești

În final, ministrul Rovana Plumb, în calitate de preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa, a dat un mesaj şi dâmboviţenilor, asigurându-i că toate proiectele din judeţ vor avea sprijin guvernamental .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.