Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Malu cu Flori, noua administraţie a reuşit să finalizeze investiţia sistem de canalizare şi extindere a reţelei de apă, un proiect eşuat în timpul fostei administraţii

Autor:

Data: 11 ianuarie 2019, 7:22

  •  
  •  
  •  

Chiar dacă nimeni nu-i mai dădea nicio şansă,noul edil  al comunei Malu cu Flori,  Ion Constantin nu s-a dat bătut  şi iată că a reuşit să deblocheze şi să finalizeze un  proiect  început  de fosta administraţie care priveşte realizarea sistemului de canalizare şi extinderea reţelei de apă în satul din centru, Malu cu Flori.

La începutul acestei săptămâni, a avut loc recepţia lucrărilor proiectului „Infiinţare sistem canalizare şi extindere reţea alimentare cu apă în comuna Malu cu Flori, judeţ Damboviţa”, finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu.

În perioada următoare se va urma procedura  de semnare a contractului cu Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Totodată vor  începe branşările gospodăriilor din comună. Proiectul a început în anul 2012, însă în anul 2016, când edilul Ion Constantin a preluat mandatul de primar, proiectul  era blocat din diverse motive.

Investiţia era realizată în proporţie de aproximativ 25%, însă  întâmpina o serie de greşeli de implementare, erori care au stopat lucrările şi care au băgat proiectul, cel puţin pentru moment, întrun blocaj pe care actualul edil al localităţii, cu atâtea probleme administrative moştenite de la fosta conducere, a reuşit să-l deblocheze  după ce  a mers pe la uşile ministerelor .

Proiectul a fost  finanţat din bani de la Agenţia Fondului de Mediu, un proiect în valoare de 5.481.403 lei.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.