Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Bani europeni prin POR 2014-2020, pentru „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”

Autor:

Data: 8 ianuarie 2019, 11:25

  •  
  •  
  •  


Veşti bune pentru sistemul sanitar dâmboviţean, investiţiile cu fonduri europene continuă  şi în anul 2019. 

Proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  se află  pe ultima sută de metri privind semnarea contractului de finanţare. 

Consiliul Județean Dâmbovița, a depus  la  Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în vederea parcurgerii etapelor administrative și contractării, cererea de finanțare nr. S/DB/2018/8/8.1/8.1.A/1/2906/27.06.2018, împreună cu documentele solicitate prin Ghidul solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR/2018/8/8.1/8.1.A/1/7 REGIUNI în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiţii în infrastructurile sanitare şi sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate şi promovând incluziunea socială prin îmbunătăţirea accesului la serviciile sociale, culturale șin de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunitati, Obiectivul Specific 8.1 – Creșterea accesiblității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Operațiunea A – Ambulatorii., pentru proiectul Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”.

 Anul trecut, pe  data de 28.11.2018,  CJ Dâmboviţa  a primit Scrisoarea de finalizare etapa ETF nr. 18838/28.11.2018, prin care Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia   informa că proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”, intrată în etapa de precontractare .

Valoarea totală a proiectului „ Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”,  este de 10.842.794,01 lei (inclusiv TVA), din care valoare totală eligibilă de 10.695.874,50 lei și valoare totală neeligibilă de 146.919,51,00 lei.

Contribuția proprie a  CJ Dâmboviţa la realizarea proiectului, este  în sumă totală de 360.837,00 lei, reprezentând atât totalul cheltuielilor neeligibile ce vor trebui achitate, în valoare de 146.919,51 lei, cât și contribuția de 2% din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 213.917,49 lei, reprezentând cofinanțarea proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”. Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”, pentru implementarea proiectului în condiții optime, se vor asigura din bugetul  CJ  Dâmbovița.

Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării proiectului în condițiile rambursării decontării ulterioare a cheltuielilor din instrumente structurale, inclusiv suportarea din bugetul propriu al corecțiilor ce pot fi identificate în procedura de verificare a achiziției.

 Astfel , la ultima şedinţă a CJ Dâmboviţa  din decembrie 2018, consilierii judeţeni au aprobat proiectul  „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște” și a cheltuielilor legate de proiect.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.