Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Super petrecere de Revelion până în zori de zi la Voineşti

Autor:

Data: 1 ianuarie 2019, 19:03

  •  
  •  
  •  


O petrecere autentic românească unde s-a dansat până după răsăritul soarelui. Peste 300 de persoane  au petrecut trecerea în 2019, la renumitul Revelion de la Voineşti unde  conceputul  tematic pentru a puncta mai bine seara, a fost simbol naţional, drapelul care i-a însufleţit pe români în momente grele de luptă, dar şi de bucurie.

Departe de agitaţia din oraşul Târgovişte, la Voineşti a avut loc o petrecere autentic românească unde peste 300 de persoane atât de pe Valea Dâmboviţei cât şi din Târgovişte au venit la Revelionul  ce are o tradiţie de 10 ani  şi de unde nu lipsesc primarul comunei Voineşti, Sandu Gabriel şi viceprimarul Constantin Claudiu Popa. De când intrai în sală, simţeai că eşti roman, decorul a fost tematic, în culorile drapelului.

La trecerea în noul an, cu toţii au cântat la mulţi ani  şi au ciocnit o cupă de şampanie . Aşa cum ne-au obişnuit organizatorii, petrecerea a fost încununată de un imens foc de artificii.

Preparate din peşte, răcituri, sărmăluţe, friptură  , tort ,  şampanie , vin şi alte băuturi fine, toate specifice mesei de Revelion, și multă distracție, toate pentru ca noaptea dintre ani să fie una memorabilă şi totodată  pentru ca petrecăreții să intre cu dreptul în noul an.

Formaţia Nae Lăutarul a întreținut atmosfera, de la muzică populară și până la noi hituri. Totul a fost la înălţime. Iar invitaţii s-au distrat pe cinste.

Cele mai memorabile petreceri de Revelion sunt cele care te țin treaz până în zori de zi, aşa cum se întâmplă la Voineşti.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.