Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria a depus în MySMIS cererea de finanțare pentru cele două proiecte care vor schimba din temelii transportul public din municipiul Târgovişte

Autor:

Data: 30 decembrie 2018, 9:14

  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 28 decembrie, Primaria Târgovişte a depus în vederea finanţării din fonduri europene, prin încarcarea în MySMIS, cele două proiecte care vor schimba din temelii transportul public din municipiu.

Investiţiile au o valoare cumulată de peste 127.000.000 lei, şi  presupun achiziţionarea a 40 de autobuze hibrid, construirea unui depou, construirea a trei staţii de capăt, amenajarea a 28 de staţii îmbarcare-debarcare călători, reabilitarea bulevardului Mircea cel Bătran, a bulevardului Regele Carol, a străzilor Lt. Stancu Ion şi Gării, precum şi a pasajului peste calea ferată pe DN 72 (Pavcom).

Aceste două proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii de transport public de călători în municipiul Târgovişte şi de reducere a emisiilor de noxe sunt  foarte complexe.

Depoul va fi construit în zona  Complexului Turistic şi de Nataţie. Fiecare dintre cele trei staţii de capăt de traseu vor dispune de locuri de parcare, peroane protejate şi sisteme de supraveghere video.

Flota de transport va fi compusă din 40 de autobuze electrice. Finanţarea va fi asigurată din fondurile europene alocate prin Programul Operaţional Regional, Axa IV, contribuţia UAT Târgovişte fiind de numai 2% din valoarea proiectului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.