Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Medicii de la Maternitatea din Târgovişte, au adus pe lume 12 bebeluși, în ziua de Crăciun

Autor:

Data: 27 decembrie 2018, 11:45

  •  
  •  
  •  

A fost dublă sărbătoare pentru mai multe  dâmboviţence care au devenit mame chiar în aceste   zile de Crăciun. La Maternitatea din Târgovişte  în perioada 25 decembrie-27 decembrie, ora 10.00,  s-au născut 12 bebeluşi, patru băieţi şi opt fetiţe.

Medicii au fost bucuroși să îi aducă pe lume și să îi pună în brațele părinților, care au primit cel mai frumos cadou. Familiile copiilor născuţi  în aceste zile de Crăciun cred că bebeluşii vor avea mai mult noroc în viaţă pentru că s-au născut într-o zi sfântă.

Începând cu data de 1 ianuarie 2018 şi până la data de 31.03.2019, s- a acordat Nivelul 3 Secţiei de Neonatologie şi Obstetrică-Ginecologie- Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, cu reevaluare în luna februarie a anului 2019.

Secţia îndeplineşte toate condiţiile, micuţii şi femeile însărcinate internate beneficiază în permanenţă de medicamente, se tratează nou-născuţii conform ghidurilor naţionale şi se oferă un act medical de calitate, fapt dovedit de altfel şi de indicatorii de performanţă ai secţiei.

 Trebuie  felicitat în mod deosebit colectivul de medici neonatologi  din cadrul Maternităţii Târgovişte care au dovedit că  pot în ultimii ani, îngrijind nou-născuţi cu patologii complexe fără a-i mai transfera la spitalele din Bucureşti. Nou-născuţii respectivi au fost îngrijiţi de cele mai multe ori cu succes la Spitalul Judeţean Târgovişte .  Au fost trataţi şi nou-născuţi cu patologii complexe din alte judeţe la Maternitatea Târgovişte din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.