Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Performanţă la Spitalul Județean de Urgență Târgovişte: datorii zero!

Autor:

Data: 21 decembrie 2018, 22:57

  •  
  •  
  •  


Spitalul Județean de Urgență Târgovişte este într-o postură inedită. În acest moment, unitatea spitalicească nu mai are arierate.  Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei de presă susţinută de conducerea unităţii spitaliceşti la final de an. Managerul unității spitalicești, dr.  Claudiu Dumitrescu , s-a arătat încântat de faptul că în acest moment spitalul este practic lipsit de datori.

Dacă la începutul mandatului său , acum doi ani, datoria Spitalului Județean de Urgență Târgovişte era de 20 de milioane de lei, la momentul actual aceasta este zero. Acest lucru a fost posibil, în primul rând, prin reducerea cheltuilelior, iar  conducerea unităţii spitaliceşti a fost atentă  la fiecare cheltuială în parte, fără a afecta achiziţia de medicamente şi materiale sanitare, pentru a  nu afecta pacientul.

Managerul unității spitalicești, dr.  Claudiu Dumitrescu  nu a omis  să spună  că  a obţinut  un contract mai bun cu CJAS Dâmboviţa,  în anul 2018, care se datorează unor indicatori medicali mai buni din anul 2017.

 Nu trebuie  omis faptul că la Spitalul Județean de Urgență Târgovişte sunt   o mulţime de proiecte ce vizează  îmbunătăţirea  actului medical .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.