Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Moş Crăciun, adus de Săgeata Albastră la Pucioasa

Autor:

Data: 21 decembrie 2018, 22:35

  •  
  •  
  •  


Sute de părinţi şi copii dar şi autorităţile oraşului Pucioasa s-au adunat vineri seară pe peronul liniei 1 al Gării Pucioasa în aşteptarea Moşului. Îndurând frigul pătrunzător, copiii, înfofoliţi cu căciuli şi fulare priveau atenţi linia pe care urma să sosească bătrânul cu barbă albă. La 17:15 , Moş Crăciun şi-a făcut aparţia în gară cu trenul „Săgeata Albastră”. La vederea lui copiii au început să ţipe şi să aplaude frenetic.

Bătrânul de la Polul Nord a fost întâmpinat de viceprimarul oraşului Pucioasa , Dan Sprinceană . În faţa Gării Pucioasa, viceprimarul Dan Sprinceană i-a predat moşului cheia oraşului şi dispoziţia prin care l-a delegat să asigure bucuria şi voia bună în oraşul Pucioasa.

Moşul a fost înconjurat de mulţimea care l-a petrecut până la trăsura pregătită special pentru a-l duce în Parcul Central al oraşului Pucioasa acolo unde i-a primit pe cei mici şi le-a  dat cadourile mult visate. A fost condus pe tot drumul de sutele de copii care îl strigau necontenit. „Moş Crăciun”.

 Nu au lipsit mesajele din partea Moşului şi a viceprimarului oraşului Pucioasa , Dan Sprinceană. Seara  a fost completată cu un concert în interiorul Centrului Cultural European al Corului PRELUDIU dirijat de maestrul Voicu Enachescu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.