Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, la ora bilanţului privind activitatea parlamentară dar şi a Guvernului în cei doi ani de la alegerile

Autor:

Data: 21 decembrie 2018, 23:28

  •  
  •  
  •  


 Deputatul  PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  alături de doamnele deputat Claudia Gilia, Carmen Holban  şi Oana Vlăducă,  a susţinut  o conferinţă de presă  în cadrul căreia  a făcut  un scurt bilanţ în ceea ce priveşte  activitatea parlamentară  dar  şi a Guvernului  în cei doi  ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Deputatul Corneliu Ştefan   a spus  că  Guvernul PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în ton cu normele şi valorile europene. Pensiile au fost mărite. De asemenea, salariile diferitelor categorii socio-profesionale au fost aduse mai aproape de media europeană.

În judeţul Dâmboviţa, în cei doi ani de guvernare,  s – a dat suflu economiei, prin deschiderea unor noi capacităţi de producţie, prin stimularea dezvoltării mediului de afaceri şi prin investiţii în infrastructură.

 La final,  deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan  a ţinut să puncteze faptul că în ciuda intrigilor şi a unor conflicte interne, au  rămas uniţi, au arătat că sunt  puternici şi că vor  să ducă  proiectele până la capăt având un singur deziderat: binele României şi al cetăţenilor acestei ţări şi ai acestui judeţ.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.