Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan: Guvernul României a alocat 63.000.000 lei pentru investiţii majore în 30 de localităţi din Dâmboviţa

Autor:

Data: 19 decembrie 2018, 13:26

  •  
  •  
  •  

Veşti bune pentru judeţul Dâmboviţa. După o serie de demersuri susţinute de către deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan,  miercuri, 19 decembrie,Guvernul României a alocat 63.000.000 lei pentru investiţii majore în 30 de localităţi din Dâmboviţa.

Una dintre alocările financiare  este pentru investiţia care vizează reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Alocare financiară  s-a făcut şi pentru Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgovişte- lucrări de consolidare şi reabilitare. Bani de la Guvern merg şi la Moreni ;: “ Programele investiţionale continuă în judeţul Dâmboviţa. Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrație Publice, a alocat astăzi importante sume de bani  63.000.000 lei)pentru realizarea unor obiective de infrastructură rutieră, educaţională,iluminat public, lucrări de extindere şi construire a unor sedii de primării,precum şi pentru dotarea unor cabinete medicale.

Prin interpelările depuse în aceşti doi ani de activitate parlamentară, am insistat pentru alocarea de bani necesari efectuării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Colegiului Naţional Nicolae Titulescu din Pucioasa. Iată că, acum, acest deziderat, prin insistenţele noastre, prin grija Guvernului României, este atins.

Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgovişte primeşte fonduri pentru lucrări de consolidare şi reabilitare.

De asemenea, beneficiază de alocări bugetare pentru infrastructura rutieră şi municipiul Moreni.

Este un semnal bun. O dovadă clară că ceea ce am promis în campaniile electorale se înfăptuieşte, că suntem atenţi la nevoile acestui judeţ şi că acţionăm în consecinţă.

Vrem ca localităţile din judeţul Dâmboviţa să se dezvolte şi mai mult din punct de vedere economic, social, cultural şi educativ. Scopul nostru, al parlamentarilor PSD din județul Dambovita, este acela de a dezvolta comunitățile locale din județul nostru.”, a declarat deputatul PSD, Corneliu Ştefan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.