Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Cu alai de zurgălăi, crăciuniţe şi spiriduşi, Moş Crăciun a sosit la Răcari

Autor:

Data: 18 decembrie 2018, 20:39

  •  
  •  
  •  

“Din văzduh cumplita iarnă cerne norii de zăpadă, Lungi troiene călătoare adunate-n cer grămadă, Fulgii zbor, plutesc în aer ca un roi de fluturi albi”, cu alai  de zurgălăi, crăciuniţe şi  spiriduşi, bătrânul cu barba ninsă a  sosit pentru al 10- lea an consescutiv la Răcari.  

Administraţia de la Răcari  condusă  de edilul Marius Caraveţeanu,  a vorbit din  timp cu Moş Crăciun şi l-a convins să treacă şi   anul acesta prin oraşul lor. 

Marţi de dimineaţă, un Moş de Poveste ,crăciuniţele şi spiriduşul  au ajuns în Răcari şi s-au plimbat cu  trăsura  prin Ghimpaţi, Răcari şi Ghergani.

Prima oprire a moşului a fost la Grădiniţa Ghimpaţi unde prichindeii au pregătit un program  de cântece şi poezii. La final, Moş Crăciun le-a oferit  daruri  şi   au stabilit că se vor revedea la anul.  Cu greu cei mici s-au despărţit de moş.

 Alaiul   de zurgălăi i-a scos din casă  şi pe  răcărenii cei mai mici iar moşul nu a stat pe gânduri şi s-a oprit să-i salute şi să le lase câte un cadou. Moşul şi-a continuat traseu  şi a mers şi la Şcoala şi Grădiniţa din Răcari.  Şcolarii nu mai pridideau să-i spună moşului cântece şi poezii. Şi preşcolarii de la Răcari  au fost pregătiţi cu poezii pentru Moş Crăciun. La final au fost împărţite daruri.

Colindele au răsunat şi în curtea  Liceului “Ion Ghica”  din Răcari, unde liceenii  l-au întâmpinat pe Moş Crăciun.

 Mare bucurie şi emoţie  a fost şi la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani , unde peste 35 de prichindei l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Adevărată poveste de Crăciun, cei mici i-au spus poezii moşului şi au primit daruri. La final, cei mici cu greu l-au lăsat pe moş să plece.

Peste 1500 de pachete au ajuns sau sunt pe cale să ajungă la cei mai mici locuitori ai Răcariului. Administraţia de la Răcari  este ajutorul de bază  al lui Moş Crăciun .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.