JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primăria Târgovişte a eliberat autorizaţia de construcţie pentru Mall

Autor:

Data: 18 decembrie 2018, 20:08

Veşti bune atât pentru târgovişteni dar şi pentru toţi dâmboviţenii.Marţi, 18.12.2018, Primăria Târgovişte a eliberat autorizaţia de construcţie pentru  noul mall care va fi construit pe o parte a locației fostei Unităţi Militare de la  Gara Târgoviște,teren proprietate a Consiliului Județean Dâmbovița.

Potrivit declarațiilor  făcute  de către edilul Cristian Stan în cadrul ședinței extraordinare a  consiliului local municipal,noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în  faza de construcție și peste 1000 de locuri de muncă, în  faza de operare, cuprinzând o paletă  foarte largă de profesii, existând nu mai puțin de 80 de magazine înglobate  în proiect.

Sunt avute în vedere spații pentru hypermarket,restaurante, comert, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii.

Investiția are o valoare de peste 100.000.000 lei, iar suprafața construită a noului complex comercial depășește 70.000 mp, regimul de înălțime fiind S+P+M+1E+E tehnic.

Intenția  investitorului este ca lucrările să  fie finalizate în iarna anului viitor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google