JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin a făcut apel la parlamentarii puterii să voteze moţiunea

Autor:

Data: 15 decembrie 2018, 17:20

Moțiunea de cenzură a opoziției a fost depusă vineri,  în Parlament. Moțiunea este intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, rușinea României!”.

Vineri, la Târgovişte  a fost prezent secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin.  Aceasta a  participat  la conferinţa de presă a PMP Dâmboviţa şi a făcut câteva comentarii stric legate de Moțiunea decenzură.  A spus că  PMP este partidul care din septembrie  tot încearcă această moţiune de cenzură.  

A mai subliniat şi  faptul că este ultimul glonţ  pe care – l are PMP pentru a nu merge la preşedinţia UE cu Guvernul Dăncilă. Secretarul general adjunct al PMP, Ioana Constantin a mai spus că moțiunea trebuie votată de cel puțin 233 voturi şi pe această cale a făcut apel la parlamentarii  puterii care nu sunt mulţumiţi,   să voteze moţiunea.

Moţiunea are 23 pagini și a fost semnat de 163parlamentari, de la PMP, PNL, USR, Pro România și de câtiva neafiliați.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google