JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Atmosferă din cărțile de povești: Moş Crăciun şi ajutoarele sale au poposit la Târgovişte

Autor:

Data: 14 decembrie 2018, 20:25

Vineri seară, în municipiul Târgovişte, totul s-a apropiat, parcă, de atmosfera din cărțile de povești.

În orășelul magic și cochet  de pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa și-a făcut apariția Moș Crăciun și ajutoarele sale. Nu a venit singur, ci însoțit de Crăciunţă   și o sanie încărcată cu mii de daruri pentru copii, astfel că cei prezenți s-au bucurat de o seară magică.

Moş Crăciun şi Alaiul lui,  au străbătut  Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Tricolorului. Cu mic, cu mare, târgoviştenii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun.

Moşul a plecat cu sania trasă de reni de la Teatrul Municipal Tony Bulandra şi a mers cu alaiul până în  orășelul magic și cochet  de pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa unde a fost întâmpinat şi de primarul Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu. Moşul a  stat de vorbă cu copiii şi a primit urări de bine, spuse prin poezii şi colinde.Moș Crăciun are un dar pentru fiecare! Întreg evenimentul„Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrul „Tony Bulandra”.

Șoptiți-le și celorlalți că Moșul are desaga plină cu o mulțime de  cadouri pentru cei mici!

În zilele de 15 şi 16 decembrie, începând cu ora 17:00  , Moşul le dă  întâlnire din nou copiilor înPiaţa Tricolorului. Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moş Crăciun din  Piaţa Tricolorului se vor face în perioada 14 – 16 decembrie 2018, zilnic,începând cu ora 16:00, la scena lui Moş Crăciun din Piaţa Tricolorului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google