Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Un centru de refacere pentru sportivii de la CS Târgoviște şi ultimele pregătiri pentru „Centura Chindiei” 2018

Autor:

Data: 13 decembrie 2018, 12:15

  •  
  •  
  •  

La primele oreale dimineţii de joi, 13 decembrie 2018, directorul Clubului  Sportiv Târgoviște, Alexandru Badea alături de primarul municipiului Târgovişte , Cristian Stan,  Cristian Savu-directorul CSM Târgovişte , Ciprian Prisăcaru –directorul Complexului deNataţie Târgovişte , consilierul primarului –Cosmin Bozieru  şi nu în ultimul rând antrenorii  clubului : Desdemona Banu Ionescu , NicolaeGuțoiu,  Gheorghe Stan, Alexandru Stan ,Ilie Torcică,  Cornel Cornea, Nicu Tamaş  şi alţi invitaţi , a susţinut o conferinţă depresă. În cadrul conferinţei au fost abordate mai multe subiecte .  

În primul rând , cel mai important moment afost cel legat de anunţul  privind deschiderea oficială a noului centru de refacere pentru sportivii  de la Clubul Sportiv Târgoviște.

S-a vorbit şi despre Competiţia de box „Centura Chindiei”   care a ajuns la a V-a ediţie,şi este găzduită sâmbătă,15 decembrie,  la Sala Polivalentă  din Târgovişte. Organizatorii sunt Clubul Sportiv Târgovişte , Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte prin  Clubul Sportiv Municipal Târgovişte .

Fostul sediu al Clubului Sportiv Târgoviște   ce se află pe strada Câmpulung, a fost reabilitat  cu sprijinul  sponsorilor şi transformat într-un centru de refacere pentru sportivii  de la Club.  Aici au fost amenajate duşuri dar  vor fi aduse şi o serie de aparate defitness. Cu toţii au pus suflet în acest proiect care a devenit realitateîntr-o clădire care în urmă cu şase luni arata groaznic.

Antrenorul secţiei de box de la CS Târgovişte,  Gheorghe Stan a anunţat  că la  „Centura Chindiei” şi-au anunţat  prezenţa cluburi de renume din toată ţara.

Clubul SportivTârgoviște  îşi desfăşoară  activitatea într-un sediu pe strada Laminorului, nr. 21 B,  Târgovişte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.