Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte va face plângere penală pentru şantaj impotriva constructorilor de la Centura Târgoviştei

Autor:

Data: 12 decembrie 2018, 13:49

  •  
  •  
  •  


 Primarul municipiului Târgovişte a ieşit din nou într-o conferinţă de presă  şi a vorbit despre Centura Târgoviştei,   însă de această dată , edilul a spus  foarte clar şi răspicat că  constructorii  care ar fi  trebuit să-şi  facă treaba, dau dovadă de  iresponsabilitate  şi prin afirmaţiile pe care le fac în spaţiul public încearcă   o formă de şantaj  care să determine administraţia târgovişteană  să rezilieze contractul cu acordul părţilor.

 Mai mult,  edilul Cristian Stan a spus că   aceşti constructori încearcă  tot felul  de strategii de intimidare  la  adresa administraţiei târgoviştene  iar despre plângerile  penale pe care le-ar fi făcut constructorii la adresa   unor persoane responsabile  cu implementarea acestui proiect , a spus că nu au nicio relevanţă.

Primarul Cristian Stan a anunţat public că nimeni nu se lasă intimidat , ba mai mult, şi administraţia târgovişteană  va face o plângere penală pentru santaj .

 Aministraţia târgovişteană nu se dă bătută şi a anunţat că va face toate demersurile legalede a recupera toate prejudiciile  pe care aceşti constructori de la Centura Târgoviştei  le-au produs târgoviştenilor.

După cum ştim conducerea Primăriei Târgovişte  a activat deva clauza din contractul de execuţie potrivit căreia în situaţia în care constructorii nu execută lucrărilede punere în siguranţă a amplasamentului, dar şi lucrările care vizează protejarea lucrărilor deja efectuate, atunci beneficiarul are posibilitatea, pe banii constructorilor, să realizeze aceste lucrări, constructorul urmând a fi obligat să plătească inclusiv eventuala diferenţă a costului lucrărilor.

Firma la care s-a apelat pentru punerea în siguranţă a acestor lucrări este SC Municipal Construct, societate aflată în subordinea Primăriei Târgovişte care a reuşit să facă în două săptămâni ceea ce nu a făcut asocierea de firme în şase luni.  Din punct de vedere juridic, în momentul de faţă, bine înţeles că aceşti constructori care au lucrat foarte puţin sau nu prea au lucrat de loc încearcă acum să evite plata unor daune, să evite plata unor penalităţi de întârziere care curg începând cu data de 1 decembrie şi sunt destul de mari, adică 65.000 de lei/zi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.