Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa primeşte opt ambulanţe noi

Autor:

Data: 11 decembrie 2018, 18:17

  •  
  •  
  •  


 Pe 15 decembrie, nu mai puţin de 48 de ambulanţe noi vor intra în posesia Serviciile de Ambulanţă Judeţene din Regiunea Sud  Muntenia care cuprinde judeţele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova şi  Teleorman, dintre care opt  ajung în judeţul Dâmboviţa . Autospecialele au fost achiziţionate prin programul POR 2014 – 2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”

Parcul auto de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa va fi reînnoit cu opt  ambulanţe noi,  şapte de tip B 4×2 şi una de tip B 4×4  . Dintre cele opt ambulanţe noi, una va ajunge la Răcari şi alta la Găeşti.  La acest moment,  Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa are parcul auto  format din 56 de autospeciale .

Prin acest program derulat de către Departamentul pentru Situații de Urgență, prin intermediul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sistemul integrat de urgență va beneficia de o îmbunătățire a serviciilor acordate, evaluarea primului-ajutor calificat, acordarea asistenței medicale și transportul pacienților fiind asigurate la standarde ridicate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.