Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ştefan: Pucioasa, Răcari și Gura Foii au fost declarate câștigătoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU

Autor:

Data: 9 decembrie 2018, 16:55

  •  
  •  
  •  

Pucioasa, Răcari și Gura Foii sunt localităţile dâmboviţene  care  au fost declarate câștigătoare ale primuluiapel de proiecte din programul WiFi4EU, adică respectivele unităţiadministrativ-teritoriale vor primi bonuri valorice de 15.000 euro fiecare,pentru a instala puncte de acces gratuit la internet wireless în pieţe publice,parcuri, biblioteci şi în muzee. Vineri,7 decembrie 2018, ComisiaEuropeană (CE) a anunţatlista localităţilor câştigătoare ale primului apel deproiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localităţi din România vorprimi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte deacces public şi gratuit la internet wireless.

Proiectul inițiat de europarlamentarul român Claudia Țapardel prin care 224 de localități vor avea wifi gratuit a fost aprobat de Comisia Europeană. 
Astfel 224 de localităţi din România au fost declarate câştigătoare ale primului apel de proiecte din programul finanţat de Comisia Europeană „#WiFi4EU” prin care respectivele unităţi administrativ-teritoriale vor primi bonuri valorice de 15.000 euro fiecare, pentru a instala puncte de acces gratuit la internet wireless în pieţe publice, parcuri, biblioteci şi în muzee.
Din județul #Dambovita localitatile #Pucioasa#Racari și #GuraFoii au fost declarate câștigătoare ale primului apel de proiecte.
”, a scris deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan pe pagina sa de socializare

Costurile pentru întreținerea rețelei vor fi acoperite de localități. Rețele finanțate prin WiFi4EU vor fi gratuite, fără publicitate și nu vor colecta date cu caracter personal. Finanțarea va fi acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

Localitățile care nu au fost câștigătoare în această rundă, vor avea încă trei oportunități de depunere a cererilor de finanțare prin WiFi4EU. Până în 2020, în total vor fi alocate 120 milioane de euro din bugetul UE pentru aproximativ 8.000 de localități din toate statele membre, precum și din Norvegia și Islanda.

224 de localități din România vor primi bonuri valorice de 15.000 de euro fiecare pentru instalarea de puncte de acces public și gratuit la internet wireless, prin programul Wifi4EU derulat de Comisia Europeană, între aceste localități regăsindu-se și capitala țării, București.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.