Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rovana Plumb a fost aleasă în forumul de conducere a Partidului Socialiştilor Europeni

Autor:

Data: 8 decembrie 2018, 18:23

  •  
  •  
  •  

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele OFSD şi preşedinte  interimar al  PSD Dâmboviţa, a fost aleasă în forumul de conducere a Partidului Socialiştilor Europeni potrivit deciziilor luate în cadrul Congresului PES,  desfăşurat la Lisabona. Rovana Plumb a spus  misiunea domniei sale  în cadrul PES şi pe mai departe  este să promovez o politică social-democrată modernă, conectată la realităţile naţionale şi europene: “Sunt onorată că îmi voi reprezenta colegii social-democrații la nivel european, mai ales în contextul alegerilor europene care se vor desfășura în mai anul viitor.

Alegerile europene sunt o provocare pentru România și pentru UE și este datoria noastră să ne asigurăm că cetățenii europeni au opțiuni de vot viabile și că înțeleg politica social-democrată drept parte din soluție. Aceasta va fi misiunea mea în cadrul PES și pe mai departe – să promovez o politică social-democrată modernă, conectată la realitățile naționale și europene. Apartenența la cea mai puternică familie politică europeană îmi dă încredere că România poate fi cu adevărat puternică în Europa”, a declarat Rovana Plumb.
Rovana Plumb  a mai spus : “România va fi mai respectată dacă vom avea mai mulţi social-democraţi în Parlamentul European, care să susţină aceste probleme pe agenda europeană. Europa are nevoie de mai mulţi social-democraţi care nu şi-au pierdut reperele şi care vor pune drepturile europenilor mai presus de orice”. 

În cadrul Congresului PES a fost discutat şi subiectul referitor la preluarea de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.