JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Rovana Plumb a fost aleasă în forumul de conducere a Partidului Socialiştilor Europeni

Autor:

Data: 8 decembrie 2018, 18:23

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele OFSD şi preşedinte  interimar al  PSD Dâmboviţa, a fost aleasă în forumul de conducere a Partidului Socialiştilor Europeni potrivit deciziilor luate în cadrul Congresului PES,  desfăşurat la Lisabona. Rovana Plumb a spus  misiunea domniei sale  în cadrul PES şi pe mai departe  este să promovez o politică social-democrată modernă, conectată la realităţile naţionale şi europene: “Sunt onorată că îmi voi reprezenta colegii social-democrații la nivel european, mai ales în contextul alegerilor europene care se vor desfășura în mai anul viitor.

Alegerile europene sunt o provocare pentru România și pentru UE și este datoria noastră să ne asigurăm că cetățenii europeni au opțiuni de vot viabile și că înțeleg politica social-democrată drept parte din soluție. Aceasta va fi misiunea mea în cadrul PES și pe mai departe – să promovez o politică social-democrată modernă, conectată la realitățile naționale și europene. Apartenența la cea mai puternică familie politică europeană îmi dă încredere că România poate fi cu adevărat puternică în Europa”, a declarat Rovana Plumb.
Rovana Plumb  a mai spus : „România va fi mai respectată dacă vom avea mai mulţi social-democraţi în Parlamentul European, care să susţină aceste probleme pe agenda europeană. Europa are nevoie de mai mulţi social-democraţi care nu şi-au pierdut reperele şi care vor pune drepturile europenilor mai presus de orice”. 

În cadrul Congresului PES a fost discutat şi subiectul referitor la preluarea de către România a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019. 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google