Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Centrul de recuperare pentru copilul cu handicap, din orașul Găești, o mare realizare

Autor:

Data: 7 decembrie 2018, 14:19

  •  
  •  
  •  

A fost inaugurat Centrul de recuperare pentru copilul cu handicap, din orașul Găești, în urma finalizării obiectivului “Modernizare, reabilitare și schimbare destinație la construcția existentă, din cantină în centru de recuperare pentru copilul cu handicap”.
Centrul de recuperare pentru copilul cu handicap se află în incinta Complexului de Servicii Sociale Găești, are o capacitate de 35 locuri și oferă servicii gratuite şi specializate de recuperare pentru copiii cu dizabilități din județ. La acest moment beneficiază de serviciile centrului în jur de 17 copii iar părinţii ne-au mărturist că această investiţie reprezintă o gură de oxigen . Investiţia a fost realizată în baza unui acord de colaborare între CJ Dâmboviţa prin DGASPC Dâmboviţa şi Fundaţia Sera România, un partener de nădejde. Fundaţia Sera România a asigurat cea mai mare parte de finanţare în valoare de 200.000 de euro iar CJ Dâmboviţa a asigurat 80.000 de euro. Au fost prezenţi la Găeşti preşedintele CJ, Daniel Comănescu şi vicepreşedintele Luciana Cristea, directorul DGASPC Dâmboviţa, Cristiana Bucur şi Bogdan Simion- directorul Fundaţia Sera România.
Centrul asigură programe de kinetoterapie, logopedie,masaj,hidroterapie,terapie ocupaţională,consiliere şi evaluare psihologică, consiliere părinţi şi educaţie specială pentru copilul cu dizabilităţi.
Beneficiarii direcţi ai Centrului de recuperare pentru copilul cu handicap din Găești sunt cei 1588 copii cu dizabilități din judeţul Dâmboviţa. Dintre aceștia, 135 copii locuiesc în Găești sau zonele limitrofe (oraș Găești, Vișina, Raciu, Lucieni, Dragodana, Morteni, Gura Șuții, Cobia, Gura Foii, Petrești, Uliești).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.