Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Camera de Comerţ Dâmboviţa a premiat excelenţa în afaceri: Romstyl Impex cu o experienţă de 23 de ani în domeniul Transporturi terestre şi transporturi prin conducte

Autor:

Data: 7 decembrie 2018, 15:15

  •  
  •  
  •  

„Topul firmelor din judeţul Dâmboviţa ” este organizat de 25 de ani de către Camera de Comerț și Industrie Dâmboviţa și îi prezintă pe antreprenorii care şi-au respectat angajamentul la performanţă.

Sunt din ce în ce mai mulți,și acest lucru nu poate fi decât un motiv de mândrie pentru judeţul Dâmboviţa. Potrivit metodologiei unice și unitare pe plan național, clasamentul reunește firmele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut,adică pe anul 2017. Condițiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. În top sunt admise entitățile care sunt comercianți și îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.Topurile judeţene sunt structurate pe şapte domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism). Dintre firmele selectate conform metodologiei, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III.

SC Romstyl Impex SRL ocupă locul I în Top Afaceri la nivelul judeţului Dâmboviţa, în domeniul 49: Transporturi terestre şi transporturi prin conducte, conform bilanţului 2017. Cifra de afaceri în anul 2017 a fost de 120.595.211 lei, profitul de 8.416.417 lei iar numărul mediu de angajaţi a fost de 400.

Potrivit bilanţului 2017, Romstyl este cea mai mare firmă din judeţ pe domeniul 49: Transporturi terestre şi transporturi prin conducte , totodată ocupă locul I în Top Profit pentru Întreprinderi Mari de la nivelul judeţului Dâmboviţa, domeniul 49: Transporturi terestre şi transporturi prin conducte.

Nu în ultimul rând, SC Romstyl Impex SRL ocupă locul I în Top pentru Întreprinderi cu Capital Românesc, în municipiul Târgovişte, conform bilanţului 2017.

Romstyl Impex SRL este o societate privată cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 1995, fiind înregistrată ca operator de transport, reprezentată de Dumitru Ştefan, directorul general al companiei . Vorbim de o experienţă de 23 de ani în domeniul 49: Transporturi terestre şi transporturi prin conducte.

Romstyl Impex are peste 300 de autovehicule cu care aprovizionează peste 400 de benzinării ale tuturor companiilor petroliere şi deţine şi şase garaje în Târgovişte, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Cluj, Arad şi Bacău, unde sunt realizate lucrări de întreţinere pentru parcul de autocisterne.

Compania dispune de dispecerat propriu, fiind în măsură de a prelua, prelucra şi coordona întreaga activitate de logistică şi transport, toate vehiculele fiind dotate cu sisteme de localizare prin GPS. Romstyl Impex SRL, având contracte de transport produse petroliere cu companii multinaţionale, a implementat în activitatea sa proceduri de lucru la nivel internaţional, iar pentru activitatea de transport a fost auditată de organisme internaţionale, SGS Eleveţia unde a obţinut calificativul excelent. SC Romstyl Impex SRL este membră a Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România şi are contracte de transport cu OMV Petrom, Lukoil România, Mol Romania Socar, Gazprom, Rompetrol etc. Nu există un beneficiar pe piața românească care să nu coopereze în vreun fel cu Romstyl.

Sub motto-ul “siguranță pentru fiecare transport ADR”, Romstyl își canalizează energia pentru a oferi o afacere sigură și stabilă la nivel național în toate aspectele. Scopul întotdeauna de a fi cu un pas înaintea concurenților săi, compania continuă să investească în cele mai noi tehnologii. Ce este specific pentru Romstyl este că, atunci când vine vorba de noile tehnologii, le aplicăm rapid și precis.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.