JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Niculeşti, Centenarul Marii Uniri, moment de cinstire a eroilor căzuţi pentru ţară

Autor:

Data: 28 noiembrie 2018, 21:46

Autorităţile locale din comuna dâmboviţeană Niculeşti  fac ultimele pregătiri pentru 1 Decembrie.

Primăria Niculeşti a achiziţionat steguleţe şi cocarde pentru Ziua Naţională a României, festivităţile dedicate acestei zile urmând a se desfăşura, ca în fiecare an, la Monumentul Eroilor  din localitate.

În cadrul ceremoniei vor fi depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor. Nu vor lipsi din program  momentele artistice oferite  de elevii din Niculeşti ,aşa cum ne-a mărturisit edilul Dorinel Soare.

1 Decembrie 1918 este încheierea unui proces istoric pe care şi-l doreau românii din întreg teritoriul locuit de ei şi faptul rămâne absolut simbolic.

Ziua de 1 Decembrie este o poveste mai veche, chiar dacă, pentru noi, de puţină vreme, de doar  28  de ani, reprezintă Ziua Naţională. De 100 de ani, a fost o festivitate care, în fiecare an, a însemnat foarte mult pentru România Mare de după 1918, deşi Ziua Naţională era cu totul alta. Era sărbătorită în luna mai şi dedicată regelui.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google