Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Donaţie importată de la KRUK și Crucea Roșie pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa

Autor:

Data: 28 noiembrie 2018, 21:15

  •  
  •  
  •  

Moş Nicolae a sosit mai devreme la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa , cu o donaţie de echipamente necesare în buna desfăşurare a activităţii de recoltare . Colaborarea dintre Crucea Roșie Dâmboviţa și KRUK Romania a dus la dotarea Centrului de Transfuzie Sanguină Târgoviște cu paturi de donare sanguină și înlocuirea nacelelor necesare recoltării. Totodată KRUK Romania a organizat un centru mobil de donare de sânge la sediul din Târgovişte, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi al Crucii Roşii Dâmboviţa. Aproximativ 40 de angajați ai companiei au participat voluntar la această recoltare.
Claudiu Bud, directorul de Vânzări al KRUK România, prezent la eveniment a spus că este nevoie de o implicare mai mare în campaniile de donare de sânge pentru a salva semenii aflaţi în situaţii limită.
Raul Pavelescu, directorul Crucii Roșii Dâmbovița a spus că organizează în cadrul Programului Sănătate o serie de campanii de donare de sânge, ale căror obiective urmăresc pe termen scurt, conștientizarea nevoii constante de sânge în țara noastră, dar și la nivel local în județul Dâmbovița, iar pe termen lung, motivarea şi educarea publicului general privind importanţa donării de sânge în mod voluntar și neremunerat.
Dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa a ţinut să spună că donaţia reprezintă o mană cerească.
S-a mai făcut o donaţie importantă, la Centrul Social Casa Soarelui din Târgovişte, patru biciclete pentru tinerii de aici.
Actele de caritate au o mare importanţă în societate iar exemplele sunt clare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.