JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna Cojasca sărbătoreşte româneşte de 1 Decembrie

Autor:

Data: 28 noiembrie 2018, 21:14

Sâmbătă , 2018, la Cojasca se sărbătoreşte Marea Unire din 1918 și Ziua Națională a României în cadrul unor manifestări organizate de Primăria şi Consiliul Local Cojasca .

Evenimentul va debuta cu o slujbă religioasă pentru cei care au contribuit la făurirea României Mari. Vor urma momente artistice susţinute de elevii unităţilor şcolare din Cojasca şi un spectacol cu artişti cunoscuţi.
Edilul Gheorghe Victor a afirmat că 1 Decembrie, este și trebuie să rămână o zi a bucuriei și a mândriei de a fi români și de a trăi într-o țară minunată.
Ziua Națională a României este ziua tuturor celor care simt și gândesc românește. Mai mult, edilul a ţinut să sublinieze că de ziua noastră, să avem gânduri bune pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Să rămânem întotdeauna uniți, să ne păstrăm identitatea națională, să muncim pentru România și să o reprezentăm cu cinste, oriunde am merge!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google