Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ceremonia de dezvelire a plăcii comemorative dedicată eroilor neamului din satul Cazaci,comuna Nucet

Autor:

Data: 25 noiembrie 2018, 17:26

  •  
  •  
  •  

Comuna dâmboviţeană Nucet a sărbătorit în avans Centenarul Marii Uniri. Evenimentul intitulat “Respect Ostaşilor Români” se încadrează în suita de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri şi a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Nucet.
Duminică, 25 noiembrie, la primele ore ale dimineţii, manifestările au debutat în satul Nucet cu un marş al Tricolorului şi depunere de coroane la Monumentul Eroilor din faţa Primăriei Nucet. Cu mic cu mare, toţi nucetenii au participat la marşul Tricolorului pe acordurile fanfarei. Nu au lipsit din program o scurtă slujbă religioasă şi alocuţiunea primarului Luisa Bărbăoiu.
Evenimentul “Respect Ostaşilor Români” a continuat în satul Cazaci din comuna Nucet, unde au avut loc momente cu totul deosebite şi pline de încărcătură istorică şi patriotism. Şi aici a avut loc un marş al Tricolorului .
Structurile militare din Garnizoana Târgovişte ,preşedintele CJ Dâmboviţa, parlamentari, preoţi, cadre didactice, simplii cetăţeni, elevi şi preşcolari au participat la ceremonia organizată pentru dezvelirea unei plăci comemorative dedicată eroilor neamului .
Un moment plin de emoţie a fost cel al dezvelii plăcii comemorative dedicată eroilor neamului din satul Cazaci,comuna Nucet . Un sobor de preoţi a oficiat slujba de sfinţire a plăcii comemorative . Nu au lipsit alocuţiunile.
În cadrul ceremoniei, col.(r) Gheorghe Şerban, preşedintele Filialei Dâmboviţa a Asociaţiei Naţionale “Cultul Eroilor-Regina Maria” i-a oferit o plachetă doamnei primar Luisa Bărboiu care la rândul său a anunţat public că o oferă întregii comunităţi din comuna Nucet.
A avut loc şi un memont de reculegere în cinstea eroilor neamului dar au fost depuse şi coroane de flori.
La final, elevii au oferit un mic spectacol.
Evenimentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de onoare.
La mulți ani România, la mulți ani române!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.