Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a dezbătut pe larg conflictul dintre AITT şi Primăria Târgovişte

Autor:

Data: 23 noiembrie 2018, 21:55

  •  
  •  
  •  

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu şi secretarul general al PNL Târgovişte, consilierul municipal Adrian Bercu, au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost abordate o serie de subiecte.
Primul subiect abordat a fost cel legat de activitatea organizaţiei PNL Târgovişte, liberalul Adrian Bercu ţinând să sublinieze fatul că au început întâlnirile cu cetăţenii în fiecare cartier al municipiului Târgovişte. Subiectele dezbătute sunt strict legate de problemele cu care se confruntă cetrăţenii.
Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a abordat două subiecte destul de interesante, primul a fost strict legat de activitatea consilierilor în cadrul Consiliului Local Municipal Târgovişte iar ce de-al doilea a vizat transportul public local, conflictul mocnit dintre Primăria Târgovişte şi AITT.
Foarte clar şi la subiect, liderul liberalilor targovişteni, Aurelian Cotinescu a spus că târgoviştenii nu sunt interesaţi de conflictul dintre Primăria Târgovişte şi AITT, oamenii au nevoie de servicii publice de calitate.
Mai mult, preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu a spus că îşi doreşte ca în cel mai scurt timp , târgoviştenii să beneficieze de un transport public modern şi de ce nu, gratuit.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.