Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Autorităţile din Târgovişte, pregătite pentru iarna 2018-2019

Autor:

Data: 21 noiembrie 2018, 12:56

  •  
  •  
  •  

Direcţia de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte, operator licenţiat pentru activitatea de deszăpezire, este gata să intervină în orice situaţie, iar stocul materialelor antiderapante este făcut. De asemenea, Direcţia dispune de  50 de utilaje pregătite să intervină , aproximativ 250 de oameni  pe care se bazează în activitatea de deszăpezire  la care se adaugă voluntarii de la SVSU Târgovişte, în caz de urgenţă vor interveni şi 20 de jandarmi precum şi militari şi pompieri.

 Primarul Cristian Stan şi viceprimarii Cătălin Rădulescu şi Monica Ilie au verificat baza de la Direcţia de Salubritate Târgovişte.

 Aşa cum am spus  şi aprovizionarea cu material antiderapant  este deja făcută: 500 tone de nisip, 800 tone de sare , peste 4000 de litri de motorină . Va exista şi un dispecerat .  Se face apel la târgovişteni ca, în cazul în care va ninge abundent, să nu parcheze maşinile pe carosabil, pentru a nu îngreuna procesul de deszăpezire.

Activitatea de deszăpezire va fi coordonată de la nivelul Direcţiei de Salubritate, care, împreună cu Primăria a întocmit un plan bine pus la punct care prevede care sunt arterele pe care trebuie să se intervină prima dată în cazul în care va ninge abundent.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.