Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Simpozionul științific cu participare internațională ”Rutele comerciale medievale europene

Autor:

Data: 21 noiembrie 2018, 11:50

  •  
  •  
  •  

Primăria Municipiului Târgoviște, în colaborare cu Teatrul Tony Bulandra, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Complexul Național Muzeal ”Curtea Domnească”, organizează, în data de 22 noiembrie 2018, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Simpozionul științific cu participare internațională ”Rutele comerciale medievale europene”.

Evenimentul se înscrie în suita de manifestări organizate de Primăria Municipiului Târgoviște cu ocazia Centenarului Marii Uniri și urmărește să realizeze o dezbatere istorică privind rolul orașului Târgoviște, veche capitală a Țării Românești, în contextul schimburilor comerciale internaționale din epoca medievală.

Dezbaterile vor fi susținute de istorici din România și din Turcia și se vor axa pe importanța rutelor comerciale în dezvoltarea Târgoviștei atât ca așezare administrativă medievală cât și ca oraș modern al zilelor noastre.

Simpozionul reprezintă un indicator obligatoriu al proiectelor de promovare turistică încheiate de Municipul Târgovişte în anul 2012 cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Primarul Municipiului Târgovişte

Jr. Cristian-Daniel STAN

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.