Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Trei mănăstiri din Dâmboviţa, prădate de hoţi

Autor:

Data: 20 noiembrie 2018, 18:19

  •  
  •  
  •  

Mănăstirea Viforâta, Mănăstirea Dealu şi Mănăstirea Nucet au căzut pradă hoţilor. Au fost sustrase sume importante de bani. De exemplu, la Mănăstirea Viforâta, la sfârşitul lunii septembrie, hoţii au furat suma de aproximativ 270 de milioane lei vechi.

La începutul lunii noiembrie, hoţii au dat spargerea şi la Mănăstirea Dealu. Indivizi cu cagule pe faţă şi mănuşi, în toiul nopţii au dat atacul . Au furat seiful dar şi o sumă de bani pe care au găsit-o neasigurată. Culmea este că la Mănăstirea Dealu pe lângă jaf , s-ar fi putut întâmpla şi o altă nenorocire. Şi spunem acest lucru pentru că hoţii în timp ce se chinuiau în curtea mănăstirii să care seiful, au fost surprinşi de măicuţe. Din fericire, hoţii nu au ripostat şi au fugit , abandonând seiful.

Şi nu în ultimul rând, la sfârşitul săptămânii trecute, Mănăstirea Nucet a fost prădată de hoţi. De aici, s-a furat suma de 3000 de lei. Poliţiştii sunt în plină cercetare , au un cerc de suspecţi, însă ancheta este mai dificilă pentru că hoţii nu au lăsat nicio urmă fiind mascaţi, nici câinele de urmă nu a ajutat prea mult anchetatorii dar cu toate acestea cercul de suspeţi este tot mai restrâns.

Din informaţiile pe care le deţinem, se pare că mănăstirile nu au sistem de alarmă. Oare, ce măsuri va lua Arhiepiscopia Târgovişte în această privinţă, dat fiind fatul că tot mai multe mănăstiri din Dâmboviţa sunt ţinta hoţilor .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.