JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, ministrul Rovana Plumb a făcut declaraţii după şedinta BPJ

Autor:

Data: 16 noiembrie 2018, 21:53

Vineri seară, preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, ministrul Rovana Plumb a făcut prima declaraţie politică la sediu, alături de domnia sa fiind majoritatea membrilor BPJ al PSD Dâmboviţa.

Mesajul a fost unul foarte clar şi tranşant, spunând că Organizaţia PSD Dâmboviţa rămâne unită, merge înainte , la fel de puternică . Cel de-al doilea mesaj a fost acela că se vor pune în aplicare toate promisiunile din programul de guvernare.

Ministrul Rovana Plumb a spus că se bucură enorm că sentimentul de unitate, demnitate şi de lucru în echipă reprezintă temelia forţei Organizaţiei PSD Dâmboviţa .

Ministrul Rovana Plumb a mai spus că în calitate de preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa va răspunde la orice fel de solicitare şi chemare a colegilor din Dâmboviţa , începând cu Primăria Târgovişte şi primarul municipiului Târgovişte, primarii din comune, consilieri judeţeni şi parlamentari, pentru a veni cu soluţii şi cu sprijin.Din informaţii pe care le deţinem, Fănuţ Costea îşi va da demisia luni, din funcţia de vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google