JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Partidul Mişcarea Populară a organizat dezbaterea „Votul la un click distanţă”

Autor:

Data: 15 noiembrie 2018, 17:42

PMP consideră că este nevoie de vot electronic pentru toate tipurile de alegeri şi a propus un asemenea proiect de lege.

A avut loc, miercuri, la Parlament o dezbatere privitoare la necesitatea introducerii votului electronic la alegerile din România. A fost o discuţie consistentă şi extrem de utilă în perspectiva pregătirii unei iniţiative legislative de către PMP, care să le permită cetăţenilor români să voteze mai uşor, oriunde s-ar afla
A fost lansat și site-ul  www.votezelectroni.ro, dedicat campaniei PMP de strângere de semnături online pentru susținerea votului electronic.
Au participat reprezentanți ai Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ministerului Românilor de Pretutindeni, Ministerului de Externe, Autorității Electorale Permanente, Centrului Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și partidelor politice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google