Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Se lucrează la noul pod de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota

Autor:

Data: 13 noiembrie 2018, 9:47

  •  
  •  
  •  

La nivelul comunei Răzvad,  se lucrează  de zor   la două investiţii  importante cu  finanţare  prin AFIR. Au început lucrările la podul de pe strada Poiana Mare, sat Gorgota.Proiectul are o valoare  de aproximativ 600.000 de lei  este prin AFIR   şi vizează  construirea unui nou pod.  Edilul  Emanuel Spătaru a ţinut să sublinieze că datorită avizelor  şi bicrocraţiei stufoase, lucrările au început destul de târziu dar este încrezător că investiţia se  va realiza în termenul stabilit.

 Lucrările sunt avansate şi la reamenajarea curţii exterioare a Centrului de zi Răzvad

În plin proces de execuţie se află  şi investiţia cu finanţare prin GAL  ce vizează amenajarea unui loc de joacă modern, rigole pentru preluare apă şi grad împrejmuitor la Centrul de zi Răzvad.Valoarea investiţiei se ridică la 40.000 de euro.

Primăria Răzvad a contribuit cu suma de 18.000 de euro. Lucrările sunt în plin proces de execuţie. Investiţia va fi gata la finalul lunii noiembrie . Potrivit edilului Emanul Spătaru, în prezent peste 33 de copii beneficiază de serviciile centrului iar cheltuielile sunt suportate în totalitate de Primăria Răzvad. Centrul are ca scop: prevenirea abandonului şcolar, promovarea drepturilor copiilor, educaţia copiilor, ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate economică şi dezvoltarea unor servicii sociale în folosul comunităţii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.