Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vizită de studiu la Bruxelles, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene

Autor:

Data: 12 noiembrie 2018, 18:05

  •  
  •  
  •  

Urmare a participării, în data de 18 decembrie 2017, la cea de-a II-a ediție a Galei Fondurilor Structurale, în cadrul căreia Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat pentru două proiecte derulate în cadrul POR 2014 – 2017, respectiv „Lucrări de modernizare a infrastructurii SC Moreni Parc Industrial SA” și „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi”, Reprezentanța Comisiei Europene (RCE) a acordat drept premiu pentru câștigători, o vizită de studiu la Bruxelles.
Evenimentul se derulează în perioada 11 – 13 noiembrie 2018, la sediul Comisiei Europene, iar din partea Consiliului Județean Dâmbovița participă președintele Daniel-Nicolae Comănescu, Mădălina Breazu, șef – Serviciul Pregătire și Monitorizare Proiecte cu Finanțare Externă și Oana Ivanov, șef birou – Biroul Comunicare, Relații Externe.
Pe parcursul acestei vizite vor fi aduse în atenție subiecte ce vizează stadiul actual de implementare a priorităților Comisiei Europene și viitorul cadru multianual financiar.
Vizita de studiu a debutat astăzi, 12 noiembrie a.c., cu o expunere referitoare la tema viitorului Europei, susținută de doamna Aura Salla, analist politic și consilier în cadrul Centrului de Strategie Politică Europeană (EPSC). Aceasta a fost urmată de prezentarea doamnei Alexandra Tămășan, reprezentatul Direcției Generale de Educație, Tineret, Sport și Cultură (Comisia Europene), privind aspecte sociale ale strategiei Europa 2020.
Marți, 13 noiembrie a.c., programul vizitei de studiu va cuprinde întâlniri cu teme specifice, precum: fondurile structurale și de coeziune pentru România, politicile privind ocuparea forței de muncă din România, perspectivele pentru viitorul cadru multianual financiar, politicile comune în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale și strategia pentru competitivitatea IMM-urilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.