Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Rovana Plumb , primită cu aplauze şi flori la Aninoasa de către  primari şi membrii PSD

Autor:

Data: 9 noiembrie 2018, 23:32

  •  
  •  
  •  

Vineri seară, 9 noiembrie, la Centrul Cultural Aninoasa  în cadrul Zilelor Culturii a avut  loc spectacolul „Comori de cântec românesc” care a  adus pe scenă  artiști de seamă dar şi  în sală a adus politicieni, primari, şefi  de  deconcentrate.  Invitatul serii a fost doamna ministru Rovana Plumb, recent numită preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa după excluderea lui Adrian Ţuţuianu din  PSD.  În sală şi-a făcut  apariţia şi senatorul Adrian Ţuţuianu, ceva mai târziu, după sosirea  doamnei ministru.  Cu toţii  s-au suportat în aceiaşi  încăpere  însă nu  au discutat.  În sală s-au regăsit şi  fostul deputat PSD, Radu Popa,  deputatul Carmen Holban, deputatul Corneliu Ştefan, vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea,  viceperimarul  municipiului Târgovişte, Monica Ilie, consilierul judeţean Alexandru Oprea, sef serviciu Compania de Apă Târgovişte, Ioana Cristea , manager Investitii Compania de Apă Târgovişte,   Ionuţ  -Sergiu  Neculaescu  şi foarte mulţi primari.

Sursa foto: http://www.dambovitanews.ro/

Ministru Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa a spus foarte clar şi răspicat că respectă hotărârile Cex,   nu face niciun pas înapoi. Ba mai mult a spus în repetate rânduri  că îşi  doreşte construcţie,  îşi doreşte  unitate şi că Dâmboviţa are nevoie de dezvoltare

Nu comentez  atacuri  şi respect hotărârile CEx şi nu fac niciun pas înapoi.Îmi doresc construcţie,  îmi doresc unitate, suntem în anul centenarului , Dâmboviţa are nevoie de dezvoltare. Toate comunităţile locale vor beneficia în continuare de sprijin, primarii care reprezintă comunităţile locale vor primi sprijin din partea Guvernului României…

Sursa foto: http://www.dambovitanews.ro/

În continuare Dâmboviţa va primi sprijinul necesar pentru dezvoltare pe toate domeniile…Rolul şi responasabilitatea noastră, al fiecăruia  care ocupăm anumite funcţii, anumite poziţii şi reprezentăm comunităţile noastre  este acela de a merge împreună , uniţi şi de a construi. Sunt convinsă că aceastea este gândirea şi  abordarea tuturor   celor care reprezintă comunităţile locale  de aici, din Dâmboviţa şi mă refer  în mod special ca membru PSD , la primarii nostri cărora le datorez respect şi vreau  să vă spun că sunt convinsă că împreună vom construi.  Nu comentez atacurile, pe mine mă interesează  construcţia, nu ura, şi nu dezbinarea. „, a declarat Rovana Plumb la Aninoasa

Sursa foto: http://www.dambovitanews.ro/

După spectacol , ministrul Rovana Plumb  a avut şi o scurtă întâlnire  cu primarii prezenţi , şefi de deconcentrate  şi unii parlamentari dat şi reprezentanti din conducerea CJ.

Președintele PSD, Liviu Dragnea: PSD nu e un partid de maimuțe, CEx nu e instrumentul lui Iohannis sau al lui Pahonțu.

 Potrivit  site-ului stiripesurse.ro,președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că a luat act de rezoluții PSD Ialomița și Dâmbovița dar că este „puțin probabil” ca CExN să revină asupra deciziilor de excludere a lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu.

”Oricând am fost deschis să discut cu orice membru din partid. Am citit documentele adoptate, am luat act de ele. Dacă în următorul CExN cineva va dori să reluăm discuția despre asta, nu o să mă opun. Am văzut niște poziții adoptate în CEX, care în deplină cunoștință de cauză și nivel de determinare au adoptat niște voturi. Înțeleg că se încep niște demersuri de contestare, ajung la Comisia de Etică, nimeni nu e oprit să facă ceva. Nimeni nu e oprit să se opună excluderii.Cu tot respectul pentru colegii mei, i-am rugat să nu mai amenințe celelalte organizații din țară. Le-am dat un sfat prietenesc.”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a vorbit și despre faptul că Adrian Țuțuianu s-a plâns că Alexandru Oprea, fost președinte al CJ Dâmbovița, îi amenință pe primarii din județ care au semnat rezoluția de susținere a senatorului exclus din partid.

”Nu știu despre aceste demersuri. Pe domnul Oprea îl știu de la domnul Țuțuianu, despre care îmi zicea că e de mare valoare și de mare încredere, înainte de a-l pune președinte al CJ. Dacă face amenințări, cel mai bine ar fi să facă plângeri penale. Îi rog pe toți colegii mei, primari din Dâmbovița, Ialomița, membri de partid, să nu uite că am spus că sprijinim obiectivele acestui partid. Așa cum CEX a validat propunerea, mai mult sau mai puțin democratică, pentru a fi ras fostul președinte al CJ, tot la fel e normal ca fiecare să respecte și deciziile CEX. Nu poți să ceri ca doar deciziile tale să fie respectate, să jignești un întreg partid, iar apoi să ameninți cu demisia. Eu sper ca niciun primar sau parlamentar să nu părăsească acest partid… PSD nu e un partid de maimuțe, CEX nu e instrumentul lui Iohannis sau al lui Pahonțu.”, a declarat Liviu Dragnea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.