Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adrian Țuțuianu a fost exclus din PSD

Autor:

Data: 5 noiembrie 2018, 18:24

  •  
  •  
  •  

A avut loc  Comitetul Executiv  al PSD în cadrul  s-au luat măsuri drastice. Comitetul Executiv a votat, luni, excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu şi  a secretarului  general Marian Neacşu. Au fost 53 de voturi pentru excludere și doar 9 împotrivă. Marian Neacșu a fost secretar general al PSD. Adrian Țuțuianu a fost lider al PSD Dâmbovița.

În PSD este sancţionat delictul de opinie. E o greşeală majoră. N-am văzut pe cineva să condamne azi că cineva e înregistrat în PSD. Partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Timpul va decide dacă am avut dreptate. Vom contesta decizia în Justiţie. Nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit vreo acţiune împotriva PSD. Azi sunt 20 de ani de când am intrat în partid“, a declarat Adrian Ţuţuianu, după ce a fost exclus din partid.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că excluderea lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu reprezintă ”măsuri necesare”: “ Au apărut unele înregistrări de la ședințe conduse de Adrian Țuțuianu. Condamn acest mod de a înregistra ședințele interne de partid, dar acele afirmații ale domnului Țuțuianu au supărat cea mai mare parte dintre membri de partid. Ieri am avut o discuție de câteva ore, majoritatea președinților și vicepreședinților vin la o discuție. Aici la Parlament ne-am văzut ieri. Toți au fost foarte încărcați ș i supărați că după CEX o parte din colegi au continuat să acționeze împotriva partidullui. Azi foarte mulți colegi i-au reproșat domnului Țuțuianu acele declarații.

Domnul Țuțuianu a spus că ar putea să-și ceară scuze dar că își menține afirmațiile. Lucrurile nu pot fi șterse cu buretele. “, a afirmat Liviu Dragnea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.