Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Târgovişte : Simpozionul Regional „Dezvoltarea durabilă a mediului rural”, marcând  majoratul AFIR

Autor:

Data: 2 noiembrie 2018, 11:51

  •  
  •  
  •  

Cu prilejul aniversării a 18 ani de la înființarea primei Agenții de plăți care a gestionat fondurile europene pentru agricultură și dezvoltare rurală și a structurii sale aferente Regiunii de Dezvoltare   3 Sud- Muntenia , joi,  1 noiembrie 2018, la Târgovişte a avut loc  Simpozionul Regional „Dezvoltarea durabilă a mediului rural”.  Nu a lipsit o expoziţie de produse tradiţionale , rezultatul muncii  beneficiarilor AFIR . Oficiile de gazdă  au fost făcute de Cezar  Claudiu Popescu , director general adjunct  al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Târgovişte.

La eveniment au participat, alături de Adrian Chesnoiu, directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și oficialitățile judeţene, regionale,  parlamentari din Dâmboviţa dar şi din Prahova , parteneri instituționali de la nivel central și regional ai AFIR, reprezentanți ai Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud- Muntenia.

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Chesnoiu a  fost prezent la Târgovişte  şi a ţinut să mulţmească  tuturor colegilor  din  Regiunea 3 Sud- Muntenia precum și instituțiilor care au acordat sprijin în derularea Programelor dar nu în ultimul beneficiarilor AFIR.

În cadrul simpozionului au fost acordate distincții beneficiarilor Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 care au realizat investiții în mediul rural din Regiunea 3 Sud- Muntenia, precum și instituțiilor care au acordat sprijin în derularea Programului.

 Simpozionul  s-a încheiat cu un program artistic  şi cu o sesiune  de discuţii  libere între  toţi participanţii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.