JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul  Claudia Gilia: Jumătate de secol de tradiție și consecvență ale Festivalului-concurs Național de Literatură ”Moștenirea Văcăreștilor”

Autor:

Data: 2 noiembrie 2018, 17:35

În perioada 2-4 noiembrie are loc cea de-a 50-a ediţie a Festivalului-concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăre ştilor“. Târgoviște redevine capitala literaturii și culturii românilor de pretutindeni: În cei 50 de ani de existență, majoritatea poeților și artiștilor, la început de drum, au participat la acest concurs unde s-au întâlnit cu mentorii lor, dar și cu publicul dâmbovițean. La fel se întâmplă și în aceste zile la Târgoviște, unde arta cuvântului unește destine și construiește temelii puternice în carierele tuturor participanților la acest festival-concurs.  În același timp, poezia, proza, teatrul și eseistica consolidează patrimoniul cultural al românilor, deoarece cuvântul care atinge inimi, scrijelește memorii adânci și rezistă timpului, timpurilor și chiar vremurilor.

”Moștenirea Văcăreștilor” este festivalul-concurs pe care l-am moștenit de la înaintașii noștri și pe care urmașii noștri îl vor continua cu mare respect și prețuire. Aceasta este bogăția de care nu te poate despărți nimeni.

Felicitări organizatorilor!

Mult succes participanților la concurs! Și lectură plăcută celor care vor citi minunatele lucrări ale acestui concurs-festival!” a precizat deputatul Claudia Gilia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google