Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Sorin Cîmpeanu, la inaugurarea organizaţiei PRO România Găeşti

Autor:

Data: 1 noiembrie 2018, 22:48

  •  
  •  
  •  

Prim-vicepreşedintele  PRO România, deputatul Sorin Cîmpeanu, fost ministru al Educaţiei a făcut joi, o vizită  de lucru în judeţul Dâmboviţa, pentru a lansa organizaţia PRO România Găeşti . La eveniment au participat    coordonatorul PRO România, filiala  Dâmboviţa, Georgică  Dumitru, fostul  prefect Ioan Marinescu, un apropiat al liderului PRO România, Victor Ponta şi alti invitati.

Înainte de conferinţa de presă de la Găeşti, deputatul Sorin Cîmpeanu  care este şi preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor, a ţinut să facă o scurtă vizită la Universitatea Valahia  Târgovişte. La conferinţa de presă susţinută  la Găeşti , a fost prezentat  coordonatorul organizaţiei PRO România Găeşti, Cristian Popescu.

Prim-vicepreşedintele  PRO România, deputatul Sorin Cîmpeanu  în intervenţia sa,  nu a ezitat să spună că este un lucru bun să creşti pensile şi salariile dar este o adevărată nenorocire,  să  ajungi în situaţia în care nu le poţi plăti.

În repetate rânduri, liderul  PRO România, fostul premier Victor Ponta a spus că  ”Soluţia pentru România nu este conflictul, ura şi dezbinarea, ci unirea şi construcţia”,  însă se pare că un individ de prin  Târgovişte , care după ce a trecut de la un partid la altul şi acum rupe uşile pe la  PRO România Dâmboviţa, nu a auzit şi nici nu a  văzut mesajul liderului şi cred că nici nu prea ştie exact   care este obiectivul  PRO România, pentru că, joi, după conferinţa de la PRO România Găeşti, prin comportamentul  său  faţă  de un  om  de mare caracter, apropiat de liderii PRO România de la centru,   a dat dovadă  de ură şi dezbinare.

 Cred că  domnul Georgică Dumitru , coordonatorul PRO România, filiala  Dâmboviţa, trebuie să analizeze cu mai mare atenţie oamenii pe care îi aduce în PRO România. Greşelile făcute de politicieni sunt taxate de simplii cetăţeni care merg la vot.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.