JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Corbii Mari, investiţiile cu finanţare pe AFIR , sunt implementate cu succes

Autor:

Data: 1 noiembrie 2018, 14:54

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică a fost prezent la conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa , în cadrul căreia a prezentat stadiul unor proiecte implementate la nivelul localităţii dar a vorbit şi despre investiţiile ce urmează să fie realizate în perioada următoare.

S-au finalizat lucrările la investiţia cu finanţare pe AFIR, un parc şi un teren de sport în satul Bărăceni din Corbii Mari. Şi în satul Ungureni, tot prin AFIR a fost reaşizat un teren de sport

Tot în plin proces de execuţie este şi Grădinţa din satul Corbii Mari,o unitate de învăţământ cu trei clase şi cu finanţare tot prin AFlR şi are o valoare de 800.000 de euro.
Nici infrastructura rutieră nu este dată uitării. Autorităţile locale din Corbii Mari au în desfăşurare proiectul ce vizează asfaltarea a 6km de străzi. S-a turnat deja primul strat de asfalt.Este vorba de un proiect cu finanţare tot pe AFIR şi are o valoare de 1,9 milioane de euro.
Edilul Ionuţ Bănică a vorbit şi despre celelalte proiecte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google