Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran   a spus că deputatul  Cezar Preda  refuză colaborarea

Autor:

Data: 30 octombrie 2018, 19:43

  •  
  •  
  •  

Noul preşedinte al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran  a susţinut o conferinţă de presă, alături de secretarul general- Gabriel Plăiaşu şi prim-vicepreşedintele  Gabriel Grozavu. Încă de la început, Virgil Guran a spus că a venit să rămână  în Dâmboviţa, nu să plece aşa cum  s-a obişnuit la PNL Dâmboviţa .

Noul lider  al PNL Dâmboviţa a spus că obiectivele sunt foarte clare.  În primul rând,  PNL Dâmboviţa trebuie să se reorganizeze.

 În al doilea rând, urgent trebuie să se rezolve conflictele din cadrul unor organizaţii  locale.

Noul preşedinte al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran   a mai supus că este în plin proces de evaluare şi că va păstra absolut tot ceea ce a făcut bun  fostul preşedinte Marius Caraveţeanu dar şi ceea ce a făcut şi preşedintele interimar Gabriel Grozavu.

 Întrebat în ce relaţie este cu parlamentarii PNL  Dâmboviţa şi dacă aceştia au voie să ţină conferinţe la sediul PNL Dâmboviţa, preşedintele  Virgil Guran   nu a stat pe gânduri şi a afirmat că sediul este deschis pentru orice liberal şi pentru orice activitate însă a punctat foarte clar şi răspicat că     în contextul în care conferinţele susţinute de parlamentari au scopul de a denigra partidul, înseamnă că acel om nu ţine cu partidul.  Mai mult, preşedintele  Virgil Guran    nu a ascuns  faptul   că a discutat  cu  deputatul Cezar Preda  care i-a spus că nu doreşte  să colaboreze în Dâmboviţa.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran    îl vrea în echipă pe Marius Caraveţeanu

 Nu mare ne-a fost mirarea să aflăm că noul preşedinte al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran   îşi doreşte să-l aibă aproape pe  fostul preşedinte Marius Caraveţeanu.  Ba mai mult, preşedintele  Virgil Guran  şi-a propus  să facă o vizită la  Primăria Răcari unde  să discute cu edilul liberal Marius Caraveţeanu.

 În cadrul conferinţei s-a abordat şi subiectul legat de   situaţia din cadrul Organizaţiei PNL Titu, afirmând că în cel mai scurt timp îi va aşeza  la aceiaşi masă  pe toţi liberalii de la Titu pentru a stinge conflictul.

S-a adus în discuţie şi situaţia de la Moreni şi nu în ultimul rând s-a discutat şi despre Organizaţia  PNL Târgovişte.

Noul preşedinte al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a dat un mesaj foarte clar noului preşedinte al PNL Târgovişte şi anume să pună umărul  la reconstrucţia organizaţiei. Sincer,  mesajul ne-a lăsat impresia  că  noul preşedinte al PNL Târgovişte a pornit cu stângul .  Timpul le va dovedi pe toate.

Aşteptăm cu mare interes şi o conferinţă de presă la PNL Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.