Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti” a fost inaugurat

Autor:

Data: 27 octombrie 2018, 20:14

  •  
  •  
  •  

Așa cum ne-a obișnuit,  administrația de la Voinești condusă de primarul Gabriel Dănuț  Sandu și viceprimarul Constantin Popa, s-a mobilizat  și a reușit într-un timp   record , în mai puțin de o jumătate de an , să finalizeze   o nouă investiție  cu finanţare prin  Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR)- GAL Valea Ialomiţei,  un Centru de zi pentru copii în valoare de peste 100.000 de euro.

Vineri s-a făcut recepția  lucrărilor  la „Centrul de zi pentru copii în satul Gemenea-Brătuleşti”.  Preoții au ofoiciat o slujbă religioasă și au sfințit centrul. La eveniment au fost prezenți alături de edilul  Gabriel Dănuț Sandu , secretarii de stat în  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Dănuț Alexandru Potor și Alexandru Valentin Țachianu, conducerea AFIR Dâmbovița. Nu au lipsit reprezentanții  GAL Valea Ialomiţei, parlamentarii PSD Dâmbovița, conducerea CJ Dâmbovița  și foarte mulți primari de pe Valea Dâmboviței  dar și  primăriile care fac parte din GAL Valea Ialomiţei.

 De luni, 29 octombrie, copiii vor beneficia de un centru ultramodern unde îşi pot face temele supravegheaţi de personal calificat şi îşi vor petrece zilnic câteva ore în laboratorul de informatică şi în părculeţul de joacă.

 Edilul Gabriel Dănuț  Sandu a ținut să mulțumească atât proiectantului cât și  constructorului pentru seriozitatea  de care au dat dovadă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.