Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Răcari a demarat proiectul caritabil „Adoptă un bătrân”

Autor:

Data: 26 octombrie 2018, 0:37

  •  
  •  
  •  

Uneori trăim prea mult în prezent ca să mai avem timp să ne gândim la viitor.Nu ne gândim că într-o zi putem deveni unul dintre bătrânii, neajutorați fără sprinjin.
În premieră, joi, 25 octombrie 2018, la Răcari a debutat proiectul caritabil „Adoptă un bătrân”. Proiectul este implementat la nivelul Centrului Social Răcari . Este o inițiativă socială dar și caritabilă prin care inițiatorul principal, primarul Marius Caravețeanu, preoții din orașul Răcari dar și consilierii PNL , și-au propus să aducă în fiecare lună, pe chipul bătrânilor din Centrului Social Răcari, bucuria și voia bună, petrecând câteva ore împreună dar totodată oferindu-le mici daruri beneficiarilor din centru.
Preoții au oficiat o slujbă religioasă. După cum ne-a obișnuit, edilul Marius Caravețeanu a pregătit și surprize Bătrânii din Centrul Social Răcari au avut parte de un program artistic. La final bătrânii au primit și daruri.
Edilul Marius Caravețeanu deja pregătește următoarea vizită din luna noiembrie, care va fi plină de surprise în cadrul proiectului caritabil „Adoptă un bătrân”.
În viață , o mână întinsă înseamnă un ajutor pentru tine, precum și bucuria de a dărui zâmbete.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.