Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Strada Tudorică Popescu din Târgovişte, a intrat în reabilitare

Autor:

Data: 23 octombrie 2018, 12:01

  •  
  •  
  •  

Un nou proiect privind modernizarea infrastructurii rutiere din municipiul Târgovişte  a debutat în aceste zile.

Este vorba despre un proiect în valoare de 3, 9 milioane de lei şi vizează  asfaltarea străzilor Tudorică Popescu,  Plantelor, Gândului,Miron Costin , Stolnic Constantin Cantacuzino, Ileana Sărăroiu. Marţi de dimineaţă, primarul Cristian Stan , viceprimarii Monica Ilie şi  Cătălin  Rădulescu şi  alţi directori din cadrul direcţiilor subordonate Primăriei Târgovişte,  au mers pe şantierul de pe strada Tudorică Popescu unde se lucrează în forţă.

Vorbim  de asfaltarea a 3,4 km de străzi.  În scurt timp, vor intra în reabilitare şi străzile  Leo Plângă, Tighina şi Herţa, urmând  să se desfăşoare şi proiecte  complementare de  extindere a reţelelor de canalizare şi de extindere a reţelelor de alimentare cu gaze.

Ne aflăm pe strada Tudorică Popescu din municipiul Târgovişte . Aici debutează lucrările din cadrul celui de-al doilea proiect  important  pe care administraţia locală  târgovişteană îl  implementează în acest an, în  municipiul Târgovişte. Este  vorba de străzile  Tudorică Popescu,  Plantelor, Gândului,Miron Costin , Stolnic Constantin Cantacuzino, Ileana Sărăroiu. În total sunt opt străzi, 3,4 km , proiect care debutează astăzi. Atât cât vremea ne va permite,  vom lucra la infrastructură pe acest proiect, încercând  să nu lăsăm străzile  într-un stadiu care să nu permită trecerea  peste iarnă.

În această zonă se mai derulează un alt proiect al administraţiei locale , strada Leo Plângă va intra şi aceasta  în reabilitare ca şi strada  Tighina,strada Herţa, astfel încât după finalizarea  celor două proiecte, întregul cartier va fi schimbat în bine din punct de vedere al infrastructurii. Există şi proiecte  complementare de  extindere a reţelelor de canalizare , de extindere a reţelelor de alimentare cu gaze, ce vor fi implementate înainte de finalizarea lucrărilor de asfaltare.  Se mai lucrează la parcarea de pe strada Ion Ghica din microraionul V, iar lucrarea va fi finalizată săptămâna aceasta… Toate lucrările  acestea sunt finanţate din bugetul local.  Valoarea pe acest proiect este undeva la 3, 9 milioane de lei. “, a declarat primarul Cristian Stan.

Până la finele acestei săptămâni , se vor finaliza şi lucrările  la parcarea de pe strada Ion Ghica din microraionul V.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.