JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Congresul Pro România: Victor Ponta a fost ales președinte  iar cele trei funcţii de prim-vicepreşedinte au fost  ocupate  de Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu

Autor:

Data: 21 octombrie 2018, 20:34

La Romexpo  a avut loc primul congres al Pro România , cu acest prilej fiind aleasă conducerea  noului partid.  Au fost prezenți  876 de delegați  din întreaga țară  din cei 900 inivitați. Și județul Dâmbovița a fost reprezentat de o delegație din 22 de persoane în  frunte cu Ioan Marinescu , un apropiat al lui Victor Ponta și unul dintre coordonatorii dâmbovițeni, Georgică Dumitru.

 În deschiderea  lucrărilor a fost intonat imnul României.  Au urmat discursurile invitaților. Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, a afirmat  cu tărie  că cele mai importante teme pentru societatea românească sunt educaţia, sănătatea şi infrastructura. Florin Jianu a mai spus că a propus ca tema de ţară pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene să fie antreprenoriatul.

 Și primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a participat duminică la congresul  Pro România, fondat de Victor Ponta. Acesta a ţinut inclusiv un discurs în care a declarat că, într-o perioadă în care „e trendy să fii contra”, „a fi Pro România e un demers în care crede”.

Victor Ponta a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al Pro România iar pentru cele trei funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu şi Nicolae Bănicioiu.

Victor Ponta a declarat la congres că obiectivul Pro România este realizarea unui master plan pentru dezvoltarea ţării şi promovarea unor proiecte de construcţie pentru viitor cu o echipă formată din oameni în care are încredere. El consideră că liderul este cel care îşi trage echipa după el, nu cel care îşi trage echipa în jos.

 Daniel Constantin a spus că  va face tot posibilul ca PRO România să devină soluția pentru toate problemele   cu care România se confruntă.

 Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu  a spus că așteaptă orice idee sau proiect care poate contribui la dezvoltarea sistemului  sanitar din România, punctând  că împreună se poate gândi mai bine. Într-o notă plină de profesionalism și sinceritate și Sorin Cîmpeanu a transmis un mesaj mobilizator.

 Plin de energie și optimism, Victor Ponta a mers prin sală a stat de vorbă cu delegații după care și-a exercitat dreptul de vot . La finalul evenimentului acesta a declarat că va deschide lista candidaţilor, la alegerile europarlamentare, însă se va retrage ulterior, precizând că nu se va înscrie în cursa pentru prezidenţiale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google