Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Un PRIMAR care se ţine de cuvânt! A început să se măture străzile în comuna Voinești

Autor:

Data: 16 octombrie 2018, 21:46

  •  
  •  
  •  

Administrația de la Voinești are serioase motive de mândrie.  Edilul Gabriel Sandu  împreună  cu viceprimarul  Constantin Popa și o echipă de funcționari din cadrul primăriei pregătiți profesional  a reuşit în numai câţiva ani să transforme radical localitatea. Primarul a dat dovadă de implicare şi seriozitate, iar mai multe investiţii au fost finalizate pe fonduri europene , altele sunt în curs de execuție. Pe lista de priorităţi a   administrației  de la Voinești  au  figurat și o serie de investiții  din  bugetul local care deja au fost îndeplinite  sau sunt în curs de realizare. Nici investițiile pe fonduri guvernamentale nu au fost omise.

 Chiar dacă există  răutăcioși  care pun piedici sau încearcă să ponegrească munca  altora, primarul Sandu Gabriel și-a văzut  și își vede în continuare de treburile gospodărești ale comunei, a asfaltat,a inițiat proiecte în favoarea comunității și nu în ultimul rând, a trecut la fapte, nu la vorbe cum fac alții.

Din informațiile pe care le avem, unii chiar au râvnit  la unele investiții realizate de administrația de la Voinești, dorind să le acaparez, dar  edilul Sandu Gabriel are o deviză de la care nu se abate: unde-i lege, nu-i tocmeală.

În comuna Voinești au avut loc investiţii pe bandă rulantă.

  Marți, 16 octombrie 2018 minunea s-a împlinit:nici în cele mai frumoase vise, voineștenilor nu li s-a dat să vadă ca drumuri comunale după ce au fost  asfaltate, sunt  și măturate . Luna  trecută ,  în dotarea  parcului auto de utilaje de la Primăria Voineşti a intrat  un nou utilaj,  o perie de măturat stradal  cu  bazin de apă cu pompă de 300 de litri  pentru suprimarea prafului.

Achiziţia s-a făcut  din buget local şi se ridică undeva la 5400 de euro. Potrivit edilului Dănuţ Gabriel Sandu, străzile  au început  să fie măturate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.