Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prima ediție a Festivalului Național al Caprei, a avut loc în județul Dâmbovița

Autor:

Data: 12 octombrie 2018, 18:23

  •  
  •  
  •  

Într-un cadru  natural din localitatea dâmbovițeană Ulmi,  unde culorile și roadele toamnei au dat viață decorului,  a avut loc prima ediție  a Festivalului Național al Caprei, eveniment organizat de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România (CAPRIROM).

Inițiatorul acestui  eveniment a fost Georgiana Udrescu, vicepreședintele Asociatiei Naționale a Crescătorilor de Capre din România (CAPRIROM), o dâmbovițeană care pune mare suflet în sprijinirea activității fermierilor.  Inițiativa Georgianei Udrescu a fost susținută cu tărie de către Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Așa cum am spus,  evenimentul s-a desfășurat la Ulmi  iar oaspeții  de seamă au fost primiți cu sare și pâine. Nu au lipsit producătorii din toate colțurile țării.

 Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a participat la prima ediție a Festivalului Național al Caprei, eveniment organizat de Asociația Națională a Crescătorilor de Capre din România (CAPRIROM), în localitatea Ulmi.

La eveniment au fost prezenți și Daniel Dumitru Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Ionel – vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, Antonel Jîjîie, prefectul județului Dâmbovița, alți reprezentanți ai administrației centrale, dar și ai autorităților locale și ai instituțiilor de profil din județ, conducerea Direcției pentru Agricultură Județeană Dâmbovița, precum și edili dâmbovițeni. În deschiderea evenimentului, organizatorii au lansat, în mod oficial, campania de promovare a produselor obținute din lapte și carne de capră, cei prezenți la eveniment având și posibilitatea degustării acestor produse expuse de către producătorii din țară, membri ai Asociației CAPRIROM.  A avut loc și lansarea oficială a campaniei de promovare a produselor de capră – Capra – izvor de sănătate,

Atât președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, cât și secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu au felicitat organizatorii pentru inițiativă și au mulțumit producătorilor pentru participare. De asemenea, au precizat că vor beneficia de sprijinul autorităților județene și centrale astfel încât să își desfășoare activitatea în bune condiții și au adus aprecieri eforturilor depuse de către comercianți în vederea menținerii standardelor de calitate în domeniul creșterii animalelor.

Programul a continuat cu un scurt moment artistic.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.