JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu și-a arătat susținerea pentru președintele Adrian Țuțuianu, după înregistrările apărute în presă

Autor:

Data: 12 octombrie 2018, 9:34

De câteva zile, în presă centrală ţin capul de afiş înregistrări de la ședințele de partid ale PSD Dâmbovița, în cadrul cărora președintele Adrian Țuțuianu face o serie de remarci la adresa unor miniștri sau lideri din PSD și nu numai.

La ultima conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu, care este şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, a avut o reacție după apariția în presă a acestor înregistrări de la ședințele de partid ale PSD Dâmbovița, şi și-a arătat susținerea pentru președintele Adrian Țuțuianu :

Sunt întru totul de acord cu afirmațiile președintelui Adrian Țuțuianu. Afirmațiile președintelui Adrian Țuțuianu sunt bazate pe discuțiile care au avut loc în Comitetul Executiv Național și chiar dacă mulți nu vor să recunoască aceste discuții s-au purtat fiindcă în întâlnirile pe care președintele Adrian Țuțuianu le-a avut pe diverse districte a spus absolut toate discuțiile care s-au purtat acolo… Că între noi avem foarte mulți care cred că nu au ce face sau de profesie sunt plătiți sau le place să facă ascultări sau sunt securiști sau firma nu are obiect de activitate, au făcut aceste lucruri care nu fac bine Organizației Județene. Așa cum și dumneavoastră îl cunoașteți pe Adrian Țuțuianu, vă pot spune că președintele Organizației PSD Dâmbovița este un om vertical, un om demn, care nu poate fi comparat niciodată cu Codrin Ștefănescu...”, a declarat Gabriel Dănuţ Sandu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google