Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Primarii PSD Dâmbovița, Liga Aleșilor Locali PSD Dâmbovița și  conducerea CJ Dâmbovița,  îl susțin necondiționat pe  Adrian Țuțuianu

Autor:

Data: 12 octombrie 2018, 19:15

  •  
  •  
  •  

După cum știm președintele PSD Dâmbovița , senatorul Adrian Țuțuianu  este subiectul ce ține capul de afiș în aceste zile în presa centrală și asta după ce au apărut înregistrări de la ședințele de partid ale PSD Dâmbovița, în cadrul cărora președintele Adrian Țuțuianu face o serie de remarci la adresa unor miniștri sau lideri din PSD și nu numai.

Primarii PSD Dâmbovița, Liga Aleșilor Locali PSD Dâmbovița și  conducerea CJ Dâmbovița,  îl susțin necondiționat pe  Adrian Țuțuianu  și acest lucru a fost făcut public  printr-o scrisoare:

 Primarii Partidului Social Democrat din județul Dâmboviţa, alături de conducerea  Consiliului Judeţean, luând act de declarațiile liderilor centrali ai partidului, precumși de aparițiaîn presa centrală a unor discuții care au avut loc în cadrulOrganizației PSD Dâmbovița, emitem următorul punct de vedere

  1. Toate discuțiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizației județene cu primarii, viceprimarii, consilierii județeni și consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbateriledin cadrul CEX național.

 

  1. Ne delimităm de atitudinea colegilor noștri, care și-au permis săînregistreze discuții din interiorul partiduluiși apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naționale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizației cât și organizația PSD Dâmbovița.
  1. Vom apela la toate mijloacele legale pentru a identifica acele persoane care au realizat, sau care au dispus să se facă aceste înregistrări și vom procedala sancționarea lor conform Statutului PSD. Aceste practici sunt de condamnat și au fost condamnate inclusiv de liderul partidului, domnul Liviu Dragnea.
  1. Scrisoarea semnată de președintele Adrian Țuțuianu, ca și punctele de vedere exprimateîn cadrul CEX Național al PSD și în cadrul ședințelor PSD Dâmbovița, au deplina susținere a primarilor PSD.Îngrijorările sale cu privire la situația partidului și direcția în care acesta se îndreaptă suntși îngrijorările membrilor și simpatizanților PSD. Nemulțumirie exprimate de președintele Adrian Țuțuianu cu privire la activitatea unor miniștri sunt semnalate inclusiv de membri PSD Dâmbovița, în numeroase rânduri și se bazează, în special, pe faptul că în campaniile electorale au fost asumate o serie de promisiuni pentru îndeplinirea cărora depindem de sprijinul Guvernului, și care, nici până azi nu și-au găsit rezolvare (situația industriei de aparare din județ, situația drumurilor nationale, situația stadionului din municipiul Târgovişte etc).
  1. Nu este nevoie de niciun sondaj de opinie pentru a observa că PSD se aflăîntr-o situație dificilăși că suportul popular de care am beneficiat în anul 2016 a fost considerabil diminuat din cauza modului discreționar în care este condus partidul și din cauza slabei performanțe a unor membri ai Guvernului.
  1. Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la președintele PSD Dâmbovița, organizație de referință, care a obținut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul II pe țară, transmițându-le că Adrian Țuțuianuare întreaga noastră susținere și  că este condamnată la eșec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizației PSD Dâmbovița, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice şi cu cel mai mare favor făcut adversarilor noştri politici, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. „, se arată în scrisoare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.