Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Direcţia Agricolă Dâmboviţa a sărbătorit Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti

Autor:

Data: 10 octombrie 2018, 11:56

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 10 octombrie, şi la sediul Direcţiei pentru Agricultură a Județului Dâmboviţa s-a sărbătorit Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti printr-o expoziţie cu vânzare a produselor agroalimentare dâmboviţene .

 

Cu această ocazie, producătorilor agricoli autohtoni li s-a oferit o suprafaţă din curtea Direcţiei pentru a-şi expune spre vânzare produsele, miercuri, începând cu ora 10.00. Legume şi fructe de sezon, lactate şi brânzeturi, dar şi miere , au fost oferite cumpărătorilor într-o gamă variată şi la preţuri pentru orice buzunar.
Nu au lipsit invitaţii de la acest eveniment. Primarul Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, care au fost primiţi cu pâine şi sare de către directorul Direcţie Agricole Dâmboviţa, Sânziana Ioana Bănică. Oficialii au dat un tur al expoziţiei şi au stat de vorbă cu agricultorii dâmboviţeni.

Direcţia pentru Agricultură a Județului Dâmboviţa , în calitate de organizator al acestui eveniment, salută promptitudinea producătorilor agricoli de la Băleni, Mogoşani, Lunguleţu , Voineşti de a i se alătura la această sărbătoare şi i-a îndemnat pe târgovişteni şi dâmboviţeni să consume legume, fructe, produse vitivinicole și alte produse agroalimentare obținute în județul Dâmboviţa.
Edilul Cristian Stan a spus că ştia, dar prin participarea la acest eveniment deosebit, i s-a confirmat faptul că în judeţul Dâmboviţa, există producători de calitate şi cu tradiţie.

Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti se sărbătoreşte în data de 10 octombrie, ca urmare a adoptării Legii nr.168/2017 de către Parlamentul României. Prin această lege, se dorește îmbunătăţirea statutului producătorului român în lanţul alimentar scurt şi încurajarea consumului de produse proaspete și produse agroalimentare finite românești din materii prime de bază provenite de la producători români.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.